Welkom bij Popacademy Deventer!

Bij Popacademy Deventer zit je voor ieder instrument goed. Niet alleen de bekende instrumenten als drums, gitaar of keyboard zijn bij ons uitgebreid vertegenwoordigd, maar ook voor de laatste trends, zoals DJ-lessen, kan je bij ons terecht!

Ben je al een gevorderde muzikant en wil je gerichte coaching gerelateerd aan jouw praktijk? Ook dit kan bij Popacademy Deventer. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om je als band of individu in te schrijven voor bandcoaching.

De Popacademy staat voor kwalitatief goede en gestructureerde lessen, waarbij een groot deel tevens gerelateerd is aan de praktijkervaring van de docenten. Achter ieder instrument dat we aanbieden, staat een docent die zowel de gekwalificeerde kennis in huis heeft, als een flinke dosis ervaring uit de praktijk. Bij ons volg je geen theorie examens zoals bij de meeste muziekscholen, wel bestaat er de mogelijkheid om muziektheorie lessen te volgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de voorbereiding op een toelatingsexamen op een conservatorium.

Bekijk ons aanbod aan muzieklessen, of schrijf je direct in voor een proefles.
Neem voor de tarieven en lesmogelijkheden vrijblijvend contact met ons op!

 

Coördinator Rob Eeftink

Popacademy Deventer is opgericht door Rob Eeftink, die al een aantal jaren een succesvolle drumschool in Deventer runt. Met de uitbreiding naar ieder gewenst instrument en samenwerking met verschillende topdocenten, vormde zich een volledige muziekschool. Het resultaat? Popacademy Deventer!

 

 

 

 


Popacademy Deventer: de moderne muziekschool voor jong en oud, beginnend of gevorderd, met een passie voor muziek!

 


 

De moderne popschool in Deventer

Popacademy Deventer biedt de leukste muzieklessen  van ervaren docenten tegen een interessant tarief. Bekijk alle lessen die wij in ons aanbod hebben staan.

Vanuit onze locatie in Deventer verzorgen wij de leukste lessen, waaronder: zangleskeyboardles / pianolesgitaarlesbasgitaar lesdrumlesdjembé cursusDJ les én bandcoaching. Kom je uit Twello, Bathmen, Gorssel, Olst, Wijhe, Colmschate, Terwolde, Wilp, Schalkhaar, Voorst of Diepenveen? Ook dan ben je bij ons van harte welkom!